Äntligen över

Nu är städningen klar och det känns skönt. Jag hatar verkligen att dammsuga, och inte blir det bra heller. Den suger ju inte upp allt skräp, för den kommer ju inte åt överallt, det blir jag less på.
   Det är bara middagsmaten som jag måste fundera ut, så jag kan handla när jag tar min snabbsväng på stan. Men det är inte lätt inte, kanske att jag ska söka något nytt recept det kanske kan vara något.

Halvt som halvt

Nu har jag donat och grejjat lite iaf, men det är inte riktigt klart. Tog och rensade och städade i skåpen över kylskåpet och frysen. Nu har jag ändrat om lite, hoppas att det blir till det bättre. Har även städat bort en massa rat (skräp) från de få bänkar som finns i vårt kök. Har även bytt gardiner i sovrummet, och tagit ner de röda i köket så nu hänger det bara vita där. Skulle vilja ha ett par till paneler där, men vet inte riktigt vilka. Kanske ett par till vita med något mönster på. Har tänkt att ha mycket vitt i köket nu när det snart blir vår och sommar. Vi ska ju byta köksluckor och bänkar där. Luckorna kommer fortfarande vara vita, men kommer att vara lite annorlunda, och bänkarna ska vara valnötsbruna (mörkbruna). Det kommer bli riktigt bra tror jag, därför vita gardiner och dukar. 
   Jag hoppas att det blir av denna månad så köket blir klart, då kan vi fixa det sista i sovrummet. Det är inte så mycket, det är endast lister som fattas. Vi behöver även köpa en till bokhylla dit plus en tvåsits soffa till vardagsrummet, sedan börjar det nog likna något. Vi får se vad vi gör åt badrummet, det är riktigt hemskt. Belysningen är vidrig plus att färgen på väggarna gör att man ser ut att vara nästan grön i ansiktet. Fast det är ju rätt dyrt att fixa badrummet och vi vill inte lägga ut allt för mycket pengar heller. Vi kommer förhoppningsvis inte bo här hela livet.

Brunt

Sitter nu och hoppas på att toningen blir bra, utväxten bör ju vara borta, men färgen. Bara det inte blir för mörkt då ser jag väl ut som ett lik i fejjan. Nädå vill ju ha en liten mörkare nyans, och tror att det kommer bli bra.
   När toningen är ursköljd ska jag sätta igång och städa. Måste passa på medan infallet finns. Har kommit på lite nya saker som jag ska göra, och även införskaffa. Om jag nu städar i kväll kan jag sova lite längre i morgon och sedan ta svängen på stan =)
   Varför är det så att jag får mer lust att göra saker på kvällen för? Förstår liksom inte det, men men det är mycket som man inte ska förstå ens.

Diskmaskin

Äntligen är diskmaskinen här och glänser i köket. Har dock inte hunnit prova den än, men det kommer. Tog som sagt en sväng på stan med M, P & T, men det blev inte så mycket handlat. Köpte toning och ansiktskräm. Hann inte med så mycket mer som jag tänkt. Vi var sedan och åt på china, nu sitter jag här med en liten efterrätt. Irish coffee, det är så smaskens så. I morgon blir det städning på schemat, ska kliva upp i tid så jag hinner med mig. Kanske att jag åker ner på stan en sväng och inhandlar det jag tänkt köpa idag, får se om tid finnes. Undra vad jag ska bjuda min älskade sambo på för middag i morgon då när han kommer hem. Längtar, saknar honom en hel del, fast det är mest på kvällen när man ska sova. Inte så kul att ligga själv i sängen när man är van att ha någon bredvid sig hela tiden. Nä nu ska jag kolla vidare på hus.

Lördag

Lördag morgon, sitter här i morgonrock och funderar på om jag ska börja göra någon nytta. Vet inte när M&P kommer, men de skulle försöka vara här tidigt iaf. Då vore väl det på sin plats om jag plockade undan lite och bäddade sängen. Fixa i ordning mig vore ju också smart.
   Hoppas det blir som jag tänkt mig nu den här helgen, att det blir städat och ombonat här hemma nu. Ska försöka hitta gardiner till köket, det är inte det lättaste, och lite småplock som gör att det blir mysigt och fint.

Öl och Eric Clapton

Sitter i min ensamhet dricker ett glas öl och lyssnar på Eric Clapton. En rätt skön fredagskväll. Har kollat slutet på På spåret och sedan på Robins. Nu hamnade jag här framför datorn igen, fast det inte var meningen. Annars sitter jag mest och drömmer mig bort, vill så gärna ha ett hus. Helst ett nybyggt, där man själv kan välja vilket hus man vill ha. Vi sitter och drömmer oss bort rätt ofta jag och min sambo. Synd att det ska vara så himla dyrt. Bara J får fast jobb snart så ska det nog ordna sig. Jag skrev förresten på för en tillsvidare anställning förra veckan. Nu äntligen har jag ett fast jobb, det känns så skönt. Speciellt när jag trivs så himla bra där och allt.
 
Nu ska jag goggla vidare, eller ska jag säga drömma mig bort om hus.

Färdigjobbat

Nu äntligen har jag kommit hem efter en hel dags jobb, började tio och sista barnen gick hem tjugo i fem så vid tio i fem var jag ute ur byggnaden. Fick ju sedan ta bussen hem och det tog ett tag, men nu är jag äntligen hemma. Ska laga lite exklusiv mat, spagetti med pesto och keso. Det är ju bara jag hemma så jag orkar inte med något storkok. Ska bara ta det lugnt sedan, plocka ihop lite först. Imorgon kommer förhoppningsvis M, P & T hit med diskmaskinen. Ska försöka mig på en sväng på stan för att införskaffa lite småplock, för att sedan städa och dona i här hemma. Måste byta gardiner iaf, har ju julgardinerna kvar och det är inte så kul. Vill ha nya, men har inte hittat några. Måste även försöka komma ihåg att boka tvättid också, men det är väl försent att få någon i helgen är jag rädd. Fast det hade varit bra, det börjar sina i garderoben nu.

Ensam

Sitter här nyklippt och det känns så skönt. Ska införskaffa mig en toning lite snabbt så jag blir kvitt min skabbiga utväxt, inte vackert. Är lagomt trött idag också, klev upp klockan fem eftersom jag öppnade idag. I morgon blir det sovmorgon en stund, men då stänger jag i stället. I helgen är jag alldeles ensam, J har åkt till Vemdalen med jobbet och kvar är lilla jag. Jag ska passa på att städa och greja och dona, måste införskaffa lite nya saker till hemmet så att det blir mysigt. Vet ungefär vad som ska inhandlas på lördag. Tror inte jag orkar ta en sväng på stan efter jobbet i morgon. Kanske, kanske kommer M&P på lördag med våran julklapp. Nämligen diskmaskinene, den är efterlängtad kan jag säga. Måste ringa till dem och höra hur de tänker göra. Nä nu ska jag greja vidare på nätet...

Inget kul

Eftersom jag har semester idag och är hemma hela dagen så kan jag ju passa på att skriva lite mera i bloggen så länge. Projektet fortsätter ett tag till, det gör mig lite ledsen, men men sånt är livet. Har precis ätit lunch, funderar på att fixa kaffe eller te, vet inte vad jag är sugen på riktigt. Sen ska jag lägga mig och försöka läsa ut Snabba Casch, vill börja på en ny bok. Boken är bra, men nu har jag hållit på med den så länge, blir inte att jag läser så ofta nu förtiden. När det tar för lång tid med en bok för mig blir jag lite rastlös och vill börja på en ny. Jag har ju några att välja på.

Idrottsgalan

Kollade på idrottsgalan igår och då dök det upp några tankar/frågor i mitt lilla huvud.

* Har Martin Dahlin haft med sig samma tjej två gåner på galorna (idrotts och fotbollsgalan), eller har han en ny för varje gala?

* Har team Pärson (alltså Anja och hennes far) köpt hela juryn, var de värd priserna de fick? Allvarligt det finns de som är bättre.

* Har ovannämnda köpt bragdjuryn? (den tanken väcktes redan när hon fick förra bragdmedaljen) Vad har Anja gjort för bragd?

* Hyr arrangörerna in escortflickor till de äldsta gubbarna? Allvarligt, det satt väldigt många unga fina okända tjejer bredvid många gubbar.

* Varför är det bara Patrik Andersson, Kennet Andersson,, Tomas Ravelli, Marin Dahlin och Tomas Brolin från VM laget-94 som går på alla galor? Är det så att fler är bjudna, men de kanske har tackat nej så många gånger så det är lönlöst att bjuda dem. Eller är det så att de ovannämnda är rädda att glömmas bort, och varför sitter alla vid samma bord utom Brolin?

Det var säkert fler saker som ventilerades under galans gång, men kommer inte på det här och nu.

Nu var det visst nytt år

Börjar väl det här inlägget som med alla andra nu för tiden, jag skriver sällan märker jag. nu var det väldigt länge sedan. Men jag kan ju skriva en liten sammanfattning. Tomten kom och var väldigt snäll, eller så var det jag och J som varit snälla. Det nya året firades med god mat, vänner och bekanta, sen började allvaret igen och man var tvungen att börja jobba. Nu känns det ganska skönt att vara tillbaka i vardagen igen.
   Idag har jag tagit semester, ska förhoppningsvis slutföra mitt projekt idag, är väldigt väldigt nervös. Annars så har jag åkt på en läskig förkylning där endast hosta och halsont ingår, så jag hostar och kraxar. Låter som om jag skulle ha lungsot elelr nåt. Sedan har jag fått ögoninflammation på det, så man är lagomt snygg just nu. Går allt vägen idag tror jag att jag ska fira med en hårtoning, ser inte klok ut. Men men det är väl sådana smällar man får ta antar jag.

RSS 2.0