Tar det inte slut snart?

Fasen vad det är blä att vara förkyld, vet inte hur många näsduksförpackningar jag har snytit upp denna helg. Snoret måste ju ta slut snart. Håller annars på att tvätta, åter igen så vill jag ha ett hus där jag kan styra när jag vill och kan tvätta. Sedan slipper jag alla idioter också som inte fattar när deras tvättid är slut. Gaaahh för dessa.
   J har åkt iväg och tränat en sväng, jag är för förkyld för att orka med det. När han kommer hem ska vi göra lite käk, kyckling, smarrens. Undra om jag ska skriva ihop ett litet månadsblad till föräldrarna som de kan få imorgon. Hinner inte att göra det imorn innan ungarna går hem. Det är riktigt stressigt att vara lärare har jag märkt, jag hinner inget, men ändå håller jag på med saker hela tiden. Det ger sig väl med tiden, och bara det blir ordning i skolan och i klassrummet så...

Färdig städat

Äntligen har jag städat klart, det tar tid coh det tar på krafterna om man inte är riktigt pigg. Nu är det bara sängen som ska renbäddas och tvätten tvättas, men det ska jag vänta med. Har tvättid klockan fyra och då har väl J hunnit hem hoppas så jag får lite hjälp, han ska inte slippa undan alla tråkiga saker. Nu blir det en dusch, så kanske jag känner mig lite fräschare.

Nu får det vara nog

Nu måste jag äta frukost, sedan ska det städas, för att jobba lite när städningen är klar. Får se hur mycket jag orkar. Men ska iaf skriva ett månadsblad till föräldrarna.


Gårdagens resultat

Åkte ner på stan en sväng igår för att se om jag kunde hitta några jeans. Och mycket riktigt det gjorde jag. Gick först in på VeroModa för att kolla, där hittade jag ett par, de hade även 100:- rabatt på jeans just igår. Tänkte, de duger att jobba i iaf. Köpte även en skjorta. Gick sedan vidare till en jeansbutik, the store tror jag att den heter. Även där hittade jag ett par, behövde bara prova ett par också. Jag passade på att köpa dem också. Nu har jag iaf två jeans, men skulle vilja ha några fler. Fast jag tror jag ska börja satsa på att ha klänning och kjol på jobbet, nu när jag har det varmaste klassrummet. Fick även med mig en foundation, ögonskugga, ett nagellack och en aloe vera gel hem. Måste testa aloe vera gelen, det ska vara bra med aloe vera om huden blir irriterad när man har rakat sig,  ex. bikinilinjen, måste testa.
 
       

En present

I fredags innan jag gick hem från jobbet så kollade jag lite hastigt i mitt fack, och där låg ett brev från Stadium. De delar ut en rörelsepåse (tror jag att det hette) till alla klass ettor. Alltså varje klass får en påse och inte alla som börjar ettan. Den innehöll två fotbollar, två basketbolla, två långhopprep och lagband i två färger. Det var en rolig grej tycker jag, det följde även med tips på lekar som man kunde leka med hjälp av innehållet i påsen. De tycker att det är viktigt att barnen rör på sig, det går lättare för dem att jobba sedan. Det är ju rätt, och speciellt ettor har lite svårt att sitta stilla långa pass har jag märkt. Men nu ska vi leka så de sitter still sedan :)


Snor...

Hur mycket snor kan man producera? Har nu varit vaken i dryga halvtimmen coh har redan snytit upp ett paket näsdukar. I går eftermiddag blev det nog 5-6 paket



Näsdukar, nezeril, c-vitamin, echinacea och halstabletter, det är min vardag just nu.

Attjo attjo attjo prosit

Fy för att vara förkyld, har känt i flera veckor att det har varit något på g. Så bryter det ut när man börjar jobba. Har nu jobbat i två veckor, varav kidsen har gått i skolan en vecka. Ska jag sammanfatta den veckan så har den varit väldigt rörig, dels för att de bygger om på skolan och dels för att jag inte hittar några grejer i klassrummet. De har man fått stoppa undan överallt, det är en enda röra. Men för hoppningsvis blir det bättre till veckan. Har bett om att få några andra hyllor där jag kan ha sakerna så att barnen ser dem och själv kan hämta dem och prova sig fram med olika saker. Just nu har jag bara skåp. Tiden får väl visa hur det blir, men jag tror att det blir bra tillslut.

Hus

Jag vill väldigt gärna ha ett hus... Just nu har jag hittat ett hus som jag skulle vilja ha, det ser bra ut på de få bilder jag sett. Fast min erfarenhet säger mig att man inte kan lita på bilder som man ser av hus. De brukar bli rätt så förskönade. Men just det här huset har ett väldigt bra läge, J har ju sina önskningar om hur det ska ligga också. Det här ligger perfekt, men jag undrar hur stor tomten är egentligen, man vill ju även ha lite gård/gräsmatta också. Det är ju det som är tjusningen med hus. Man kanske ska ta och spela på lotto och försöka håva in en slant så det bara är att casha upp.
Det är ju drömmen det...

Bakgrund

Testar igen att göra en ny design på denna blogg, men det enda jag lyckas med är ny bakgrund... Lite tåkigt, men men vad gör man när man är ett otekniskt geni? Just det, man gör så gott man kan. Hinner nog ändra tillbaka till något annat snart igen, till "de vanliga".
   Nu blir det nog kaffe och glass, det känns som så.

Bilder

Visst är det roligare och läsa bloggar där det finns bilder... Jag har inte några bilder, om ens någon. Ska jag börja med det, men jag vill inte hålla på och lägga ut en massa bilder på mig. Och jag gör ju inte så mycket som är värt att visas här heller. Men men jag kanske ska ta och fixa lite här så det blir roligare att läsa. Intressant kan det ju knappast bli.

Design

Vill väldigt gärna ha en ny design här på bloggen, jag har försökt ordna själv men jag är totalt värdelös när det gäller allt vad datorer heter. Det är ju lite roligare att ha en "egen" istället för de tråkiga som finns här. Men men så är det och jag får väl bita i det sura äpplet och ha en ful och tråkig design.

TÄVLING!

Går bloggandet ut på att ha en massa tävlingar?

Jag bara undrar om jag missuppfattat själva konceptet med bloggning...

Tassar

Nu har tassarna fått sig ett litet bad med filning och insmorning. Naglarna fick sig även lite rosa lack. Fast jag kan inte påstå att de blev fina, mina hälar har fula kanter kvar där det lösa skinnet har suttit. Snart kanske snart är det borta.

Nu är det dags att laga middag.

Fotbad

Nu är det dags för ett fotbad, mina fossingar ser fördjävliga ut just nu. Har torterat dem hela sommaren med olika skor, så det har blivit en hel del blåsor och skavsår. Nu börjar skinnet där blåsorna varit lossna, inte så snyggt. Ska nog slänga på lite nagellack också, så de får känna sig lite fina :)
   En liten martini och soduko till det så kan det nog inte bli bättre...

Kall ÖL

Färdigstädat, jag belönar mig med en kall öl. Smaskens. Struntar att åka ner på stan idag, gör det imorgon istället. Ska försöka vara där till kl tio då affärerna öppnar. Jag vet ju på ett ungefär vad jag ska ha så...
   Nu blir det korsord, sudoku och bokläsning.


Lunch paus

Skulle egentligen inte ta någon paus från städningen idag, men magen började knorra så mycket så jag hade inget val. Har ätit lite soppa till lunch, så nu har jag nya krafter igen. Slutet börjar närma sig, det är "bara" skurning av golv och strykning av tvätt som återstår. Bädda rent i sängen ska jag ju också göra. Sedan är det klart. Funderar då på att ta en repa på stan och inhandla lite prylers till lgh:en. Två filtar till sofforna och en duk till köksbordet och kanske lite annat smått och gott.
   Ska lura iväg J någon dag på IKEA också för att handla lite småfix, han brukar inte vara så pigg på att åka dit jämt. Måste även försöka få med honom på att storstäda förrådet, och då menar jag städning med rensa och allt annat som storstädning innebär.
   Nä, nu ska jag dricka lite vatten och sedan blir det till att skura.

Morgon kaffe

Visst vad tidigt jag klev upp idag då, men jag har hunnit äta frukost och sorterat tvätten. Nu sitter jag här med en kopp kaffe och ska bege mig ner till tvättstugan när klockan slår tio. JAg vill ha ett hus, då slipper man boka tvättider och passa dem i tid och otid. Det är mycket enklare att ha tillgång till tvättmaskinen jämt.
   Måste hinna läsa några bloggar innan jag går neråt, sen är det städning och då kommer jag inte kunna ta en paus.

Välförtjänt martini

Sitter här med en martini, det är ju så himla gott. Har nu städat köksskåpen och helvetesgarderoben i hallen. Hittade rätt mycket som jag tog och slängde, varför sparar man så mycket för? Det kan vara bra att ha, jo pyttsan närdå? I morgon ska jag upp tidigt och fortsätta min städning, det är mest bara dammning, dammsugning och skurning kvar. Fast spisen och kaklet i köket ska få sig en omgång också. Om det blir nu ikväll eller imorn får framtiden utvisa. Nu vill jag mest bara läsa och lösa korsord. HAde ju tänkt läsa hela dagen idag, men så blev det inte. Har inte läst ett ord än i någon bok.

Tiden går väl för fort?

Klockan är redan halv fem och jag har inte gjort ett dugg idag. Har suttit framför denna dumburk i tid och evighet. Har varit ner på stan en sväng, bokat tvättid och brännt kort. Det känns som att datorn kommer att haverera när som helst, den går väldans segt. Tänkte då att det är bäst att bränna de kort som inte är brända.
  Ska strax ordna mig en liten middag och sedan ska jag nog sätta igång att städa lite, köpte såpa idag för nu ska jag ta och knäskura golven i köket och hallen och badrummet. Men det blir nog i morgon, ska ju även tvätta då så det bästa är att göra allt på en gång.

Semester ljuva semester

Det är rätt så härligt med semester ändå. Har nu två veckor kvar och jag ska njuta av varje sekund. Har hunnit med rätt så mycket ändå på dessa tre veckor. Vi har målat om hallen, fixat lister i sovrummet (golvlister saknas fortfarande), grejat klart i köket (två passbitar saknas pga felmätning), köpt en tvåsittssoffa och bokhylla, fixat balkongen. Det är inte så mycket mer att göra, förutom småfix som blommor. Betsa garderoben går tyvärr inte att göra, så jag får ha den furu färgad. Vill helst inte ha den alls överhuvudtaget för den är riktigt ful, men den sväljer bra mycket.
   Vi har även varit hos mina föräldrar en vecka och bara mått gått, som tur var så var det soligt hela tiden. Så vi paddlade lite kanot på sjön, den var helt spegelblank, fiskade en hel del och plockade 20 liter blåbär smaskens. I helgen var vi till Borgafjäll och fiskade. Nu har J åkt till stugan och fixat med en massa, där ska han vara några dagar och jag är hemma och bara njuter. Ska läsa, städa, tvätta och greja lite i min egen takt.
   Nu ska jag nog fixa lite lunch, åka ner på stan en sväng och kolla lite. Behöver ett par skor, har inga alls som passar det mer höstiga vädret som är just nu. Får se vad jag hittar, eller rättare sagt om jag hittar något.

RSS 2.0