Ett steg närmare

Mitt projekt går framåt, har kommit ett steg närmare idag, men än är det långt kvar. Riktigt långt.
Väntar nu på att lunchen ska bli klar, är så nedrans hungrig. Sedan blir det väl lite slappning framför tvn och lite läsning. Har ju några böcker att läsa och dem vill jag ha utläst nu, för jag har ju hittat så många böcker jag vill ha. Efter det ska jag ner på stan igen och inhandla dagens middag nämligen SUSHI! Finns det nåt godare? Nej det gör ju inte det. Längtar som bara den, drömde tom om sushi i natt.


Äntligen mat

Har äntligen fått i mig lite lunch, var hungrig som en varg, väntar nu på att kaffet ska bli klart. Har uträttat en del ärenden idag, eller rättare sagt jag skulle göra det men det var lättare sagt än gjort. Chefen hade semester denna vecka så jag kunde inte lämna tillbaka nycklarna och få papperet ifyllt, måste vänta till måndag. Böckerna som jag lånat därifrån lämnade jag iaf tillbaka och postade DPs brev, sen var det projektarbete. Det går framåt måste jag säga, men det kommer nog ta tid iaf, mer tid än vad jag trodde. Fast det är ju inte mitt fel utan situationen är så bara.

Gjorde en snabb vända på stan innan bussen gick. Köpte en ansiktskräm på Body Shop, måste även inhandla en nattkräm därifrån. Provade även en handkräm där, den var super, måste inhandlas. Jag är liksom beroende av handkräm, har varit det sen lågstadiet. Kollade även efter en väska, måste ha en större men hittade ingen bra. Var iofs bara på Åhléns och där var det rörigt värre. I morgon ska jag kolla bättre, förhoppningsvis är jag på stan tidigt och ska försöka vara där nästan hela dagen. Får se hur det blir, bara jag hittar en väska är jag nöjd.

Morgon

Ny dag och kanske inte tidig morgon, men rätt tidig. Lyckades ta mig upp i bättre tid idag, har ätit frukost sitter här med en kopp te. Ska göra mig i ordning snart för att åka iväg till mitt gamla jobb och lämna tillbaka nycklarna. Sen bär det iväg till mitt projekt. SKa även försöka komma ihåg att byta batteri i min klocka, har gått utan klocka över en vecka nu det känns konstigt, man blir handikappad. Får se om jag lyckas komma ihåg det.

Det rullar på

Mitt nya liv som arbetslös rullar på. Sköter mitt projekt rätt så bra tycker jag, de två återstående dagarna av denna arbetsvecka ska jag lägga in en stöt. Men jag sköter mig bra tycker jag och kan faktiskt det jag gör bättre än vad jag först trodde. Jag tänker dessvärre inte avslöja vad det är jag gör än.

Har alldeles nyss skickat iväg tre jobbansökningar, det var vikariat av olika slag. Jag vill helst inte ha det, men men vad gör man. Vill ha fast tjänst så man kan börja planera livet lite bättre. Eller iofs BL ska också ha fast jobb innan det går att planera något.

Skulle behöva komma igång med träningen igen också, får höra med DP vad han säger när han kommer hem. Tyvärr har jag just nu så dålig karaktär att jag inte tar mig upp på mornarna som jag tänkt för att ta en promenad. I morse tog jag mig inte upp förrän halv nio. Imorgon ska det bli skärpning, då ska jag upp i tid så jag kan komma iväg och lämna tillbaka nycklarna till mitt förra jobb och få ett arbetsgivarintyg så jag kan skicka iväg alla papperen till a-kassan. Sen ska jag även fortsätta med mitt projekt, hade tänkt mig att ägna det mesta av dagen till det i morgon och på fredag så jag kommer någon vart.

Nu måste jag snart gå och handla lite ingredienser till dagens middag. DP är väl utsvulten som vanligt när han kommer hem från jobbet, så han vill nog ha mat på en gång. Och är maten klar när han kommer så kanske vi kan fara och träna. Det vore nåt!

En ny vardag

Idag börjar min nya vardag, arbetslöshetens vardag. Det ska bli spännande och se hur den kommer att arta sig, eller kanske urarta sig. Hoppas tiden som arbetslös kommer att vara kort. Det finns ju några jobb nu att söka, för er intresserade så är jag förskollärare. Men det är ju rätt tid att vara arbetslös på, jag måste ju se positivt på det hela. Har ju även ett projekt på gång nu i sommar, när jag har tid och nu hoppas jag bara att jag ror det i land fortast möjligt.

Annars har jag ju alltid tid att pyssla på här hemma, det finns saker att göra, en massa. Som att putsa fönster, byta gardiner fixa och dona. Det är ju iaf kul.

Ska även försöka få in en bra dagsrutin, kliva upp tidigt på morgonen och ta en promenad på engång och sedan hem och äta frukost. För att sedan göra det som ska göras. Vill verkligen inte sova bort hela dagarna, hoppas verkligen att jag tar mig i kragen och kliver upp. Är ju så morgontrött annars, men det är ett mål jag har.


RSS 2.0