Birsta City???

Idag efterjobbet tänkte jag svänga in på Birsta City, jag slutade elva och de öppnar tio, så jag tänkte att det kan ju inte ha blivit så mycket folk. Men ack vad jag bedrog mig, jag snurrade runt där ett tag men inte en parkering fanns det. Okej jag letade inte särskilt länge, för jag blev så irriterad så jag for hem i stället. Birsta får vänta till en annan dag då jag har chaufför, kommer aldrig mer snurra på där. Nu överväger jag att ta bussen till stan i stället, måste köpa toning och slänga i håret ser fördjävlig ut. Får se vart det lider, klockan är ju inte ens tolv än så jag hinner bestämma mig senare. Har ju ingen att komma hem till heller så inga tider att passa. J kommer ju inte hem förrän i morgon.

När ska jag börja

Är det verkligen någon mening med att jag har en blogg överhuvudtaget? Jag skriver ju aldrig, har liksom inte tid och inte gnistan att göra det heller.  Har heller inte så mycket att skriva. Det enda jag gör är att jobba. Den lilla lediga tid som blir kvar gör jag inget på, jag vill bara komma igång och träna. Har nog inte gjort det på en månad snart. Iofs så har vi varit i England, sedan har jag varit sjuk/förkyld i två veckor. Det kan ju vara förklaringen till att träningen inte varit prio ett. Vi håller ju även på att renovera, köket är snart klart. Bara lite småfix, snart kan jag sätta igång med min efterlängtade storstädning. Ska göra en riktig vårstädning, för nu vill jag ha rena fönster och nya gardiner.
   Annars är jag sugen på att söka en mattekurs till nästa termin, men jag måste höra med min chef vad hon säger och om det kommer att gå överhuvudtaget. Är ju lite sugen på att söka mig vidare till lärare och drömmen just nu är att få följa med 6-åringarna som jag har nu upp till ettan och ha dem i tre år. Denna grupp är helt underbar, och det skulle kännas skönt att börja med dem. En liten trygghet när det är första klassen som man ska ha. Men som sagt det är bara en dröm än så länge.
   Just nu lever jag i en drömvärld, förutom att jag drömmer om jobbet så drömmer jag om hus. Just nu har jag hittat ett hus som jag väldigt gärna skulle vilja ha. Tänk om J skulle kunna få fast jobb snart, så skulle huset vara närmare. Men det är en drömvärld jag lever i. Jag ska ju absolut inte glömma att jag har det jäkligt bra nu, kan inte ha det bättre. är riktigt lycklig!

Packa pappas kappsäck

Eller rättare sagt packa min resväska. Ska snart göra det, i kväll bär det av till arlanda och i morgon bitti bär det av till England (Manchester och sedan Liverpool). Det ska bli riktigt kul det. På onsdag blir det fotboll, det kommer bli en upplevelse utöver det vanliga. Kommer hem tidigt på fredag morgon, då hinner man hem och sova några få timmar för att sedan bege sig i väg på angling. Hoppas det går bättre på lördag än vad det gjorde i helgen. Det var en skam, inte en firre så långt ögat nådde. Håller tummarna på mycket solsken och mycket fisk. Men först england.

RSS 2.0