Nu får jag ge mig

Hamnade här igen, men nu tror jag att jag ska ta och stänga ner datorn. Måste fixa mig något att äta, börjar bli lite hungrig. Extra extra börjar snar, tänkte att jag skulle se det innan jag lägger mig och läser. Ska försöka ta mig upp i morgon tidigt för en prommis. Det känns som att jag har lite att göra i morgon, ska städa lite. Eller iaf röjja upp lite innan sambon kommer hem. Det vore ju tråkigt om det ser ut som ett bombnedslag när han kommer hem, eftersom det bara är jag som har huserat här.
   Måste fixa lite sommarkläder också, ska ju faktiskt utomlands om drygt två månader...

Bikiniform

Har nu blåst upp min boll och testat några övningar. Jisses vad det var jobbigt, trodde inte att det skulle vara riktigt så jobbigt. Nu hoppas jag verkligen att jag fixar detta nu och kör varje dag. Hädanefter blir det morgonpromenader, gymmet och bollen.
   Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska äta, men jag skippar allt skräp och försöker äta lagom. Får väl höra med min kära sambo vad jag ska göra med kosten. Nu har jag ett mål, äntligen har jag kommit på ett, ett väldigt kortsiktigt sådant. Fixar jag det så kan jag nog fortsätta också.

Målet är: morgonpromenader varje dag (förutom då jag börjar kl 6), gymmet och bollen plus några andra hantelövningar då jag inte är på gymmet.

Varför blir det aldrig som man tänkt sig?

Den här helgen hade jag tänkt ägna till vårstädning, men just nu så har jag absolut ingen lust eller ork att göra det. Tror faktiskt att jag ska strunta i det, och bara lägga mig och läsa. Det var ett tag sedan jag hade tid och ro till det, men varför inte göra det när jag nu känner för det.
   Man kanske ska göra sakerna när man känner för det i stället för att planera när man ska göra dem, garanterat skulle man få mer saker gjorda då.
   Ska iaf gå till affären och inhandla lite middags mat, men vet dock inte än vad jag ska äta verken idag eller i morgon. Funderar på att göra en gulaschsoppa i morgon, men idag vet jag inte alls vad jag ska göra. Något enkelt blir det iaf. Köpte ju faktiskt en sådan här träningsboll idag, ska ju blåsa upp den också och testa den. Det ska banne mig hårdtränas!

Nu ska jag försöka hitta på någon middagsmat.

Bed time?

Börjar känna mig lite trött, klev kupp kvart i sex i morse och sedan gick vi ut på en promenad innan vi skulle iväg och jobba. Vi har tänkt att börja med det varje dag, men de dagar jag börjar sex så skippar vi prommisen,får se hur det går. Håller ju på att slipa på bikiniformen just nu, har ju bokat en resa till Kroatien, nu är det till att ligga i med träningen. Vill få bort "kulmagen" jag lyckats få, vet inte vart den kommer ifrån. I morgon ska jag på stan en sväng och köpa mig en pilatesboll, så jag kan träna lite här hemma också och inte bara på gymmet.
   Nu måste jag ta och borsta håret, dum som jag var så tog jag och tvättade håret nu innan jag ska lägga mig. Alla med självlockigt hår vet nog hur lyckat det är.

Snart sommar

Tiden går och jag skriver ingenting här, det är ju rätt onödigt egentligen att jag har en blogg. Men ibland har jag mina stunder, som nu. Fedag och en vecka till har gått, snart är det sommar och jag längtar. Nu ska jag gå och handla mig lite middagsmat, är ju home alone i helgen. Vet inte vad jag ska hitta på riktigt. Nu mot affären

RSS 2.0