Rensa i röran

Okej nu har jag rensat tidskriftssamlarna i bokhyllan. Det vart mycket som kastades, sedan ska resten ner i förrådet. En massa saker sedan jag pluggade som jag inte har använt än, men kanske kommer jag att använda det senare om några år eller så. Så mycket mer har jag inte åstadkommit, jo jag plockade ur diskmaskinen också. Har i stället börjat spåna på ett lägenhetsprojekt som vi ska göra under semestern. Det är följande

Göra klart det som ska fixas i köket
Göra klart det som ska fixas i sovrummet
Måla om hallen
Betsa garderoben i hallen

Det var de stora sakerna, när det är gjort är det små fix som ska göras. Eller rättare sagt, det ska bli en storstädning och omorganisation i garderober framförallt. Hoppad det går vägen och min älskade sambo är med på noterna. Han får väl så lov.  En tvåsittssoffa och en bokhylla ska även inköpas snarast möjligt. När det är köpt kan man gå på småkrafset som blommor, gardiner, små fix och grejs till garderobenrna plus lite förvaringsboxar i diverse storlekar.

Om detta blir av får vi se v.34 då vi båda börjar jobba igen.

Söndag fm

Det är redan söndag förmiddag, jag tillät mig att sova ut i morse. Klev upp vid halv tio tiden. Har ätit frukost, tittat lite på tv, pratat en snabbis med mamma och ringde och väckte J. Har även beställt en bok på adlibris, lite om läsutveckling, kan vara bra att ha i höst då jag ska lära barn att läsa.
   Jag vet inte vad jag ska ta och hitta på idag, packa upp en väska vore inte så dumt. Kanske gå ner i förrådet och hämta två kartonger och börja lasta ur bokhyllan. Som sagt, det vore inte så dumt, men hur lockande låter det då?

Nä, ta dig i kragen nu och gör ett ryck så är det överstökat sedan.

Undrar

Ibland undrar jag varför inte inläggen bli publicerade när man har tryckt på den "knappen", blir så matt... Ja ja inget att göra något åt.

Jag är ju rätt rolig egentligen, har inte skrivt på över en månad, men idag har jag skrivit ett antal inlägg. Får se hur länge det håller i sig. Har ifos inte så mycket att skriva om heller.

Nu blir det pringles, bira och bok. Ska faktiskt titta på sommarkrysset idag också, Takida ska ju tydligen vara med och de är ju bäst.

Middagskok

Nu håller jag på att fixa mig lite middag, tortellini, broccoli och svampstuvning. En salig blandning, men jag måste ju testa. Ska lägga mig i soffan sedan och läsa lite, ska börja på en ny bok och det är ju alltid lika roligt. Har även varit och köpt lite chips, så det blir nog pringles hot'n spicy och lite öl senare i min ensamhet. Men en kall bira förtjänar alla ;)

Jag kan

Nu är iaf datarummet något så när fixat. Det finns inga pappershögar och annat krafs framme, men det stora kruxet är att det är min älskade sambo som äger det mesta av innehållen i tidskriftssamlarna, moch jag kan ju inte ta och slänga det som är där direkt. Han kan ju få som uppgift att fixa dessa under måndagen och tisdagen, då jag jobbar, han har ju semester. Kan ju tipsa honom om det iaf.
   Ska väl ta tag i bokhyllan också tids nog, måste gå ner i förrådet och hämta några kartonger att lägga böckerna i bara. Fast just nu skulle jag vilja duscha, ska nog snart ta och göra det. Måste peela mig, min solbränna flagnar lite så det måste peelas bort.

Inte så mycket gjort...än

Av det jag skulle göra idag har jag inte gjort något än. Istället har jag läst ut en bok så jag kan få börja på en ny, bakat scones till lunchen som bestod av tomatsoppa, smaskens. Nu tror jag att jag ska koka lite kaffe och bära ut alla pappershögar, pärmar, tidskriftssamlare mm från datarummet till köket. Sedan blir det sortering av. Måste även bränna en massa kort från England, Kroatien, säkert jul och allt annat som blivit tagna iår. Tror inte att jag bränt dem än.

Nu: Jobba med det som jag sagt att jag ska göra...

Longtime

Det var ett bra tag sedan jag satte mig här och skrev, ska försöka få en bättring på det. Halva sommaren har snart gått, deprimerande tycker jag. Men men jag jobbar två dagar till sedan har jag fyra och en halv veckas semester. Det ska bli så skönt. Sedan drar jag igång och jobbar igen, en ny tjänst. Roligt och lite pirrigt.
   Solen lyser med sin frånvaro, regnet fullkomligt öser ner här. idag ska jag ha operation rensning. Ska rensa i en bokhylla, plocka ur alla böcker ur den också för vi ska köpa en ny. Datarummet ska också få sig en rejäl omgång. Papper och grejer som ska sorteras, kastas, sättas in i pärmar, och ja allt sådant där kul ni vet.

På återseende

RSS 2.0