Breakfast

Nu är det dags för lite frukost, sednska jag väl försöka plocka ihop lite grann. Får se om det blir någon prommis, just nu känner jag inte för det. Sedan blir det tvättning, det är ju alltid lika skoj. Ja ja, får se vart det lider.

Jacka och skor

Är det någon som har ett tips på jackor och skor. ÄR i behov av båda. Skulle vilja ha en skinnjacka och en schysst vårjacka, men som det känns så verkar man kunna se sig i stjärnorna efter det. Inte är det lätt att hitta jackor som passar mig, är ju som sagt lång (179 cm) och smal, det mesta brukar bli för kort i ryggen och kort i armarna, eller lagom i armarna och förtort runt midjan. Gaaaahh, är skit less på det.
  
Någon som har bra tips på jackor till en stackars lång smal sate?

Tjock?

Nej, jag är absolut inte tjock. FAst nu känner jag mig riktigt uppblåst så magen känns väldigt tjock. tycker inte riktigt om det, vet inte vad jag ska göra för att råda bot på min uppsvällda mage. Igår köpte jag laktosfri mjölk, tänkte att det kunde vara något sånt. Idag har magen varit helt ok, men nu börjar den krångla igen. Det är inte alls kul, jag är så att jag vill ha resultat på en gång. Min sambo har ju köpt världens godaste glass till mig, men jag tänkte avstå alla mjölkprodukter. Nu när jag inte märker nåt så vill jag bara äta upp glassen, men det tar väl lite längre tid än en dag att märka skillnad. Eller, jag har ingen aning.
   Hoppas verkligen att det har slutat blåsa i morgon så jag kan ta min långprommis, tänkte göra det rätt tidigt för jag har tvättid kl 13, då är ju dagen uppbokad från den tiden.

Haha, blåsigt

Glömde skriva i förra inlägget att, usch vad det blåser. Jag gör det nu istället. Hade tänkt att ta en promenad, solen skiner ju och det är riktigt härligt ute, men då var det ju det här med blåsten. Inget kul att vara ute när det blåser.
(Detta skulle också stå med i förra inlägget eftersom det var det här jag tänkte på när jag skrev rubriken)

Blåsigt

Har nu varit en sväng på stan och inhandlat fotkräm, någon kräm för hälarna som ska göra dem mjuka, plåster och ansiktsvatten. Yes, jag har tokshoppat på apoteket. Hoppas att denna kräm gör underverk med mina hälar, hehe. Köpte mig även en påse dillchips nu när jag är ensam, min älskade sambo tycker inte om dem så det gäller att passa på. Det är så sällan jag får äta dem annars.
   Nu ska jag slå igång tv:n och kolla på anna Skipper, det var ett tag sedan jag såg det. Nu ska jag ge programmet lite itd.

Saturday

Nu har jag ätit frukost, ska göa mig i ordning och försöka bege mig ner på stan så småningom. Just nu har jag lite problem, vet inte vad jag ska göra för middag i helgen, speciellt i morgon. Tänkte passa på att handla när jag ändå är på G. Så jag får väl fortsätta fundera på det.

Varför egentligen?

Förstår inte varför jag sitter här och bara slökollar på en massa strunt. Jag kan ju tex gå och lägga mig i stället så jag tar mig upp i vettig tid imorgon, vill liksom inte sova bort hela dagen. Så nu borstar jag gaddarna och hoppar i säng.

Rubrik???

Nu är jag äntligen hemma efter en dags jobb, har hunnit med att äta middag också, men inte så mycket mer. Funderar nu på att ta en dusch och tvätta håret, det känns riktigt skitigt. Sedan sätta mig i soffan med lite glass som min älskade sambo köpt till mig.
   I morgon blir det nog en sväng på stan för att inhandla lite smågrejor, har ju inte så mycket pengar kvar så lönen är mer än välkommen till veckan. Hoppas även på fint väder så jag kan ta mig en rejäl långpromenad, det skulle kännas riktigt skönt.

Fredag igen

Dagarna går så fort så man hinner knappt med. Vart ska detta sluta? Idag har jag lite sovmorgon, börjar klockan 10. Ska snart fixa till mig det sista och börja vandringen mot bussen. Varför ska det ta så himla lång tid att åka buss egentligen? Men men sånt är livet.
Återkommer senare idag, eller rättare sagt i kväll. Nackdelen med att börja 10 är ju att man stänger och det är vid 17:30. Hoppas alla går hem tidigare så jag kan komma hem i tidigare också.

Hoppet är ju det sista som överger en sägs det ju :)


Så var det måndag igen då

Och jag får ha en liten sovmorgon för engångs skull, det är inte ofta jag fått det när jag ska ha det. Men nu kommer det till att vara så. Snart ska jag bege mig till bussen och börja färden mot jobbet.
   Helgen bestod mest av att bara ta det lugnt och göra så lite som möjligt. Vi var och tränade i går och det känns nu kan jag säga, har lite träningsvärk och mer kommer det nog att bli.
   Idag kommer det nog bli en rätt så lugn dag, är ju hos tvåorna  på måndagar och efter det ska jag iväg på en föreläsning om ADHD på eftermiddagen, så det blir inget fritids för mig idag. Men föreläsningen är nog intressant tror jag.

Ajajaj, vad jag har ont i rygg och nacke (träningsvärk) känner jag nu.

En vecka åt gången

Det ser ut som att det går en vecka mellan gångerna jag skriver här. Men det händer inte så mycket kan jag säga. SPA helgen (eller dagen/kvällen) var riktigt bra, men det bästa av allt är att jag äntligen är klar med mitt projekt. Nämligen körkortet, var och hämtade ut det idag. Det har blivit en hel del promenerande idag. Fixade även ett nytt pass eftersom vi ska åka till England v.10, det ska bli kul, resan går nämligen till Liverpool och där blir det fotboll. Kul kul, men det är ju inte riktigt rätt lag, men man får väl offra sig. Nä nu måste jag plocka ihop lite här hemma, i kväll blir det mys och sushi. Yummie!

Dagarna de går och går...

...och jag bara jobbar och jobbar. Har ju även börjat träna denna vecka också, så nu har man träningsvärk. Inte så mycket som jag trodde. Något annat som har hunnits med är köket, vi har bytt skåpluckor, nu fattas det bara nya bänkskivor, diskho, blandare. lådor och en ny skåpstomme med två luckor. De finns i lgh men är inte ditsatta, måste ha en bänkskiva först innan det går att ordna. Det kommer bli väldans fint när det är klart kan jag försäkra mig om iaf.
   Annars jobbas det bara. Men i morgon ska vi i väg på Södra berget på lite SPA och det ska bli så skönt. Vi ska även sova där så det kommer vankas hotellfrukost på lördag morgon, smaskens.
   Nu ska jag göra mig en macka, sätta igång diskmaskinen och lägga mig i soffan och läsa en liten stund innan jag börjar med maten.


RSS 2.0