Bussväntan

När man står och väntar på bussen, och man tycker att det tar en sådan tid innan den kommer. Varför står man och tokglor åt det håll bussen ska komma ifrån. Den kommer väl inte fortare för det. Eller är det bara jag som är så dum och gör det?

Nervös

Tiden går och jag skriver aldrig i min blogg. Måndag morgon, ska snart pallra mig i väg till bussen för att åka på jobbet. Har ett utvecklingssamtal idag, är nervös som bara den. Vad ska man säga? Terminens samtal är totalt oorganiserade för alla, jag håller på att smälla av av nervositet. Det får bli som det blir, det är första gången både för mig och mina kollegor att ha samtal på det här viset som vi ska ha nu. Det känns till viss del skönt, men ändå skulle jag vilja ha lite mer kött på benen, är inte direkt någon talang när det gäller sådant här.

Ett litet försök

Nu har jag börjat med mitt försök till att få en ny design på min blogg. Lyckas väl inte så där jättebra, har fortfarande problem med "headern". Men men det här får duga ett tag, ville mest bli kvitt det rosa. Jag är faktiskt sämst på sådant som har med datorer och grejs att göra. Nu får det vara så här till att börja med, så får jag se när det blir någon ändring.

Studiedagar

Den här veckan har gått så himla fort, och jag har knappt varit på jobbet. Det har varit studiedagar i dagarna tre så nu är jag lite mättad på det kan jag säga. Det var lite olika variation på kvalité också, gårdagens kunde man ju fått skippa. En totalt värdelös föreläsare som inte hade något vettigt att komma med, hon var osäker och fjantig helt oseriös. Men nu är det över och i morgon är det fredag och det känns skönt.
   Nu ska jag försöka mig på designen igen på denna sida, hade lite problem att få till det översta, headern eller vad det heter. Men nu ska jag in i kampen igen för att få till det. Måste nog försöka fixa lite cappuccino innan.


RSS 2.0