Söndag igen

Då har en vecka gått igen i rasande fart. Har hunnit med både det ena och det andra. Täningen har börjat komma igång igen och det känns skönt, i tisdags hade vi föräldramöte nu är det avklarat. Det är bara de nedrans utvecklingssamtalen kvar. Känns inte som att jag hunnit med så mycket mer, jobbat och tränat, har även kunnat ägna mig åt mitt projekt lite grann och det känns bra. 
   I går var en riktigt härlig dag. Vi och några kompisar var på Casinot och åt lunch och drack öl (eller vin för vissa, men inte för mig) några spelade lite, efter det gick vi på Olearys och drack öl och kollade på hockey, när vi satt där kom vi på att vi skulle bowla. När hockeyn var slut gick vi till Dublin (alltså inte till staden utan till en pub) och fortsatte med öldrickandet och där kastade vi även pil. Men hungern började ta ut sin rätt, då gick vi till Tandoori house åt (indisk restaruang) det var då det godaste jag ätit på länge.
    När maten var uppäten och betalad tog vi en taxi till B där vi mellanlandade och drack lite minttu, öl och jag vet inte allt. När vi började känna oss klara för bowling, tog vi en promenad till bowlingen. Där fick vi vänta en stund, och under den tiden dracks det Irisch coffe och andra drinkar tills det blev dags för vår tur. Och som vanligt kom jag sist, fast jag lyckades komma förbi 76 poäng den här gången, och inget klot kastade jag in i mitt knä heller. Det hände sist jag bowlade, då lärde jag mig en sak. Nästa gång jag bowlar måste jag vara lite nyktrare.Sedan var kvällen så gott som slut.
   Idag har jag och J bara legat i soffan och myst. Tvätta har vi också gjort. Nu är han och försöker laga bilen, eller få den att sluta låta. Troligtvis hål i avgasröret eller nåt. Det här med bilar är inte min grej. Nu väntar jag bara på att han ska komma hem så vi kan äta sockerkaka.


  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0